Микола Маланич прийняв участь в конференції

        Сьогодні, 30 серпня 2019 року розпочала роботу конференція «Роль і значення персоналу в промоції та пропагуванні природних цінностей і природної спадщини регіону Розточчя», яка організована департаментом екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

            Разом із представниками сфери охорони природи і туризму, державного управління та неурядових організацій участь у конференції взяв начальник Інспекції Микола Маланич.

            Конференція є заходом проекту «РовеЛове Розточчя - разом попри кордони», що реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

            Учасниками заходу є також представники партнерів проєкту – Гміни Замость (головного бенефеціара), Любельського воєводства, Розточанського парку народового, Яворівського національного природного парку, Асоціації органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати Україна.

            Метою конференції є огляд сучасного стану та перспектив у питанні промоції природних цінностей та природної спадщини Розточчя, обговорення нових ідей та підходів щодо використання природного потенціалу регіону Розточчя.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці