Інспекція не зафіксувала ознак, які б вказували на діяльність ТзОВ «Екологічні переробні технології»

Державною екологічною інспекцією у Львівській області, на підставі звернення громадян, здійснено виїзд за адресою м. Львів, вул.. Збиральна, 14 для проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) за дотриманням ТзОВ «Екологічні переробні технології» вимог природоохоронного законодавства.

Основний вид діяльності підприємства за КВЕД – оброблення та видалення небезпечних відходів. За інформацією заявника, з труби підприємства здійснювався викид чорного їдкого диму.

У встановленому порядку Інспекція отримала погодження Держекоінспекції України на проведення позапланового заходу. Однак, перевірку провести не вдалося, попри те, що в межах встановленого терміну інспектори здійснювали виїзд за адресою 6 разів. Під час обстеження встановлено, що підприємство зачинене та діяльності не здійснює. В робочий час працівники або сторонні особи на території відсутні, відходів не виявлено. Через ворота проглядалася робоча частина приладу (печі) для спалювання відходів, однак без ознак, які б вказували на її роботу. З димоходу на території ТзОВ «Екологічні переробні технології» не зафіксовано викидів у атмосферне повітря.

Слід зазначити, що у квітні 2021 року Міндовкілля анулювало ТзОВ «Екологічні переробні технології» ліцензію на право провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами у зв’язку із порушенням ліцензійних умов.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці