В Інспекції відбувся захід до Всесвітнього дня охорони праці

Сьогодні, 27 квітня у приміщенні Державної екологічної інспекції у Львівській області відбувся захід присвячений всесвітньому Дню охорони праці, який цьогоріч проходить під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі».

Слід зазначити, що працівників Інспекції торкнулись також численні та непередбачувані наслідки, спричинені пандемією COVID-19. Аби мінімізувати контакти між працівниками та знизити поширення вірусу, при можливості, працювали дистанційно, запроваджували нові гігієнічні норми та правила, керуючись постановами та наказами Кабінету міністрів України.

 Зокрема, сьогодні працівники Інспекції взяли участь в бесіді, під час якої розглянуто основні наслідки нещасних випадків на роботі та професійних захворювань, найактуальніші проблеми у сфері безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) в Україні, основні міжнародні та європейські норми щодо БЗР та правові рамки Європейськрго Союзу стосовно БЗР. Крім цього, було закцентовано увагу на правах працівників і їх обов’язках.

У доповіді спеціаліст з охорони праці використав матеріали з сайтів https://www.ilo.org та https://lviv.dsp.gov.ua








ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці