Інспекція здійснює перевірки характеристик палива

Впродовж 2020 року працівниками сектору державного ринкового нагляду Інспекції проведено 29 планових та позапланових перевірок палива у його розповсюджувачів.  Інспекторами виявлено понад 500 000 л палива, що не відповідало встановленим вимогам, відтак прийнято 15 рішень про вжиття обмежувальних заходів щодо суб’єктів господарювання, що розповсюджували дане пальне.

У новому, 2021 році, продовжується активна робота щодо проведення перевірок, зокрема і в межах реагування на звернення громадськості.

 

Нагадуємо, що Державна екологічна інспекція у Львівській області в межах своїх повноважень здійснює ринковий нагляд за дотриманням вимог, передбачених «Технічним регламентом щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 927 від 1 серпня 2013 року, суб’єктами господарювання Львівщини, що розповсюджують паливо.

Інспекція закликає суб’єктів господарювання, що реалізовують паливо, дотримуватись вимог, встановлених Технічним регламентом.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці