На території мисливських угідь Червоноградської РО УТМР виявлено 7 правопорушників зі зброєю

Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області при здійсненні заходів державного контролю за дотриманням громадянами правил проведення полювання між селами Старий Добротвір та Стриганці Кам'янка-Бузького району Львівської області виявлено групу мисливців із зброєю, які без будь-яких дозвільних документів на право добування мисливських тварин перебували на території мисливських угідь Червоноградської РО УТМР. Правопорушники ймовірно мали на меті проведення полювання на лисицю.

При детальній перевірці встановлено, що у семи осіб, крім вищевказаних документів були відсутні дозволи на зброю. Державними інспекторами спільно з групою швидкого реагування Кам'янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області вилучено 7 одиниць зброї. Крім цього, згодом з’ясовано, що 6 одиниць є не реєстрованими, а 2 з них мали ознаки знищення ідентифікаційних номерів. Працівниками Кам'янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області розпочато відповідні слідчо-оперативні заходи.

На порушників складено 9 протоколів  про адміністративне правопорушення відповідно до ч.1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці