Проведено заходи держконтролю з метою недопущення спалювання сухої рослинності

З метою запобігання виникненню пожеж, спричинених спалюванням стерні, залишків рослинності, сміття, сухостою, а також посилення заходів щодо притягнення до відповідальності в установленому порядку осіб, винних у  спалюванні сухої рослинності на території Львівської області, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища та громадськими інспекторами з охорони довкілля Львівської області проведено заходи державного нагляду на території Дрогобицького, Миколаївського, Стрийського та Жовківського районів.

Під час проведення рейду зафіксовано 4 випадки спалювання сухої рослинності (2 у Дрогобицькому районі, по одному – у Стрийському та Миколаївському районах), а також 2 випадки спалювання відходів на території Жовківського району.

За фактом спалювання сухої рослинності до адміністративної відповідальності притягнуто 4 порушників, на яких накладено штраф на загальну суму 12240грн. (один порушник вже сплатив штраф у розмірі 3060 грн.). За спалювання відходів двох порушників оштрафовано на загальну суму 680 грн.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці