КП «Бродиводоканал» не виконує приписів Інспекції

        Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області проведено позапланову перевірку виконання вимог виданого припису КП «Бродиводоканал» виконавчого комітету Бродівської міської ради.

      В ході перевірки встановлено, що підприємством не вживаються заходи щодо запобігання скидання стічних зворотних вод з очисних споруд КП «Бродиводоканал» з перевищенням встановлених нормативів ГДС речовин у річку Бовдурка. Відповідно до статті 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення відповідальних посадових осіб КП «Бродиводоканал» виконавчого комітету Бродівської міської ради притягнуто до адміністративної відповідальності та видано повторний припис, обов’язковий до виконання.

Крім цього, за скид стічних вод з очисних споруд з перевищенням встановлених нормативів ГДС, що є порушенням вимог статтей 44, 70, 95, 110 Водного кодексу України та статтей 40, 51 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» державними інспекторами нараховуються збитків завдані державі.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці