На території Пустомитівського району виявлено несанкціоновані сміттєзвалища

            Вчора, 07 травня державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області проведено заходи державного контролю на території Пустомитівського району Львівської області.

           В ході проведення держконтролю працівниками Інспекції виявлено несанкціоновані складування твердих побутових відходів на між населеними пунктами Миколаївської сільської ради (село Городиславичі) та Звенигородської сільської ради (село Звенигород). На час проведення рейдової перевірки власника відходів не встановлено.

             У відповідності до статтей 20, 21 Закону України “Про відходи” та п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р., №1217 “Про порядок виявлення та облік безхазяйних відходів” Інспекція зобов’язала Пустомитівську райдержадміністрацію та голів сільських рад визначити кількість, склад, властивості, вартість відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини, вжити заходів щодо визначення власника відходів та вирішити питання про подальше поводження з відходами.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці