У Львові стартував ХІХ Міжнародний економічний форум

         Начальник Інспекції Микола Маланич прийняв участь у ХІХ Міжнародному економічному форумі, який відбуватиметься у Львові протягом 31 жовтня - 1 листопада 2019 року.

        Міжнародний економічний форум – це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням.

            Головне завдання заходу – представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активація станскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

            Перший день Форуму включатиме чотири блоки: «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва», «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній» та «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України».

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці