Результати перевірки ТзОВ “ЕН СІ Інжинирінг”

     Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства  ТзОВ “ЕН СІ Інжинирінг”.

        В ході проведення перевірки встановлено, що підприємством не виконуються вимоги п.2.3 дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря, а саме: не здійснюється щорічний виробничий контроль на межі зони впливу від викидів на вміст забруднюючих речовин відповідно до висновку  ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, не ведеться первинний облік утворення та руху відходів,  типу і складу  відходів, що утворюються, збираються та видаляються по всіх типах відходів (папір та картон відпрацьований, пластини пластмасові, плівка чи оболонка на основі поліерів), що є порушенням ст. 10, 33 ЗУ «Про охорону атмосферного повітря», ст. 17 Закону України «Про відходи».

           У відповідності до ст. 82-1, ч.1 ст. 78 Кодексу України про адміністративні правопорушення до адміністративної відповідальності притягнуто відповідальну посадову особу підприємства та видано припис на усунення даних порушень обов’язковий до виконання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці