Результати перевірки ПАТ «Львівобленерго»

Державною екологічною інспекцією у Львівській області відповідно до Плану заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України на 2019 рік було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Приватним Акціонерним Товариством «Львівобленерго».

За результатами перевірки встановлено:

·        порушення правил охорони водних ресурсів, а саме: не винесена в натуру та не огороджена зона суворого санітарного режиму першого поясу свердловин та шахтних колодязів, що є порушенням водоохоронного режиму на водозаборі;

·        не ведеться первинний облік забору води на водозаборах, журнал первинного обліку води відсутній, що є порушенням правил ведення первинного обліку кількості вод, що забираються з водних об’єктів;

·         не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, зберігаються, що є порушенням правил ведення первинного поточного обліку поводження з відходами.

За результатами вищезазначених порушень складено 10 протоколів, до адміністративної відповідальності притягнуто 5  відповідальних посадових осіб за  ч. 1. ст. 59, ст. 60, ст. 82-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення на суму 595 грн., а також винесено припис щодо усунення виявлених порушень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці