За вихідні Інспекцією виявлено 32 факти порушень в рамках природоохоронних акцій «Тиша» та «Нерест»

Минулими вихідними працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області проведено позапланові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням громадянами вимог законодавства в рамках природоохоронних акцій «Тиша» та «Нерест» на території Червоноградського, Золочівського та Львівського районів Львівської області.

За результатами здійсненої роботи державними інспекторами було виявлено 32 правопорушення, на порушників складено 32 адміністративні протоколи, зокрема за за порушення правил рибальства складено 17 протоколів, за грубе порушення правил рибальства – 3 протоколи, за порушення водоохоронного режиму водних об’єктів – 8 протоколів, за порушення режиму «тиші»  – 4 протоколи із накладенням штрафів на загальну суму  4012 грн.

Крім цього, у порушників вилучено три сітки ставні, чотири павуки «підхвати» та човен, з якого здійснювався незаконний вилов риби.

Інспекція черговий раз закликає дотримуватися встановлених заборон під час нересту та «сезону тиші»! Адже, дотримання вимог природоохоронного законодавства – важлива умова збереження та відновлення популяцій тваринного світу та підтримання сталих запасів риби. 






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці