Під час проведення повторного виїзду встановлено, що несанкціоноване звалище відходів не ліквідовано

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області в присутності працівників поліції проведено повторне обстеження на території, яка адміністративно відноситься до Личаківської районної адміністрації міста Львова, з метою з’ясування інформації про порушення вимог законодавства про охорону навколишнього природнього середовища в частині поводження з відходами.  

У липні цього року спеціалісти Інспекції, на підставі звернення фізичної особи, проводили обстеження тієї ж території - в околиці вулиці Тракт Глинянський (до перехрестя з вулицею Тарасівською), та виявили складування будівельних та побутових відходів на орієнтовній площі 4700 м.кв. (відходи накопичуються). Для вжиття заходів реагування відповідно до повноважень органів місцевого самоврядування, встановлених законодавством України щодо ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та будівельних відходів, було скеровано лист Личаківській районній адміністрації.

При повторному обстеженні території підтверджено складування будівельних та побутових відходів на орієнтовній площі 4700 м.кв. На час проведення заходу власника відходів не встановлено. Факти порушень задокументовано працівниками поліції.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці