З Днем Незалежності України!

Україна… Тихі і, водночас, бурхливі ріки, як і сам народ. Безмежна небесна блакить і золотаві ниви. Давні і добрі символи-обереги: батьківська хата, материнська пісня, святий хліб, вишитий рушник, червона калина, засмучена верба, хрещатий барвінок, дивовижна писанка, барвистий віночок. Найпянкіше світанкове повітря, найщедріша земля, найщиріші люди, одвічні добрі традиції, оспіваний в піснях та прославлений духом волі рідний край.

Все це – наша гордість! Все це – наша країна!

Країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її. Довго і наполегливо рубали наше коріння. Нищення інтелектуальних сил, цвіту української нації чималий час не припинялося, триває і сьогодні. Ми продовжуємо відстоювати своє право на повноцінне існування, доводити, що ми – Народ «з великої літери», що держава наша - єдина і неповторна, волелюбна і могутня.

«Історія нашої України терниста й непроста. Волелюбна країна й досі змагається за своє місце під сонцем. Не дають їй спокою заздрісні й ненаситні люди. Дехто хоче навязати нам ту політику держави, яку їм потрібно. Але український народ, памятаючи й вшановуючи свій історичний шлях, прямує вперед, споглядаючи на славних патріотів України»        /Василь Симоненко/.

Ми впевнено продовжуємо обраний шлях – до Перемоги і Миру, обєднані єдиною метою - збудувати вільну, демократичну, цивілізовану, розвинену державу.

З Днем Незалежності, Рідна!

Низький уклін захисникам нашої Батьківщини, безмежна вдячність за відвагу і мужність - Вам віримо і за Вас молимось.

Слава Україні! Героям слава!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці