Інспекція виявила несанкціоноване звалище відходів на території Личаківської райадміністрації

На підставі звернення фізичної особи Інспекцією проведено обстеження на території Львівської міської ради з метою з’ясування інформації про порушення вимог законодавства про охорону навколишнього природнього середовища в частині поводження з відходами.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області при обстеженні території в околиці вулиці Тракт Глинянський (до перехрестя з вулицею Тарасівською), що адміністративно відноситься до Личаківської райадміністрації міста Львова виявлено складування будівельних та побутових відходів на орієнтовній площі 4700 м.кв. (відходи накопичуються).

Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції на ділянках з геопросторовими даними: 49.846941, 24.102701 / 49.852859, 24.096023 / 49.853014, 24095976) відібрано проби ґрунту для проведення лабораторних досліджень.

На час проведення позапланової перевірки власника відходів не встановлено.

Інспекція скерувала лист Личаківській районній адміністрації для вжиття заходів реагування відповідно до повноважень органів місцевого самоврядування, встановлених законодавством України щодо ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та будівельних відходів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці