Інспекція оголошує підбір персоналу на посаду головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами на період дії воєнного стану

Державна екологічна інспекція у Львівській області оголошує підбір персоналу на посаду головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами  – державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області  на період дії воєнного стану.

Посадові обов’язки: здійснює державний нагляд (контроль) за додержанням територіальними органами центральних органів виконавчої влади, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства, а також юридичними особами - нерезидентами вимог законодавства щодо поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, іншу обов’язки, згідно посадової інструкції.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5800 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

Кваліфікаційні вимоги:

 Освіта вища ступеня не нижче бакалавра, молодшого бакалавра, вільне володіння державною мовою.

Можливо без досвіду роботи.

Претендентів, для проведення співбесіди чекаємо з 15 по 21 липня  2022 року з 10.00 год до 12.00 год у Державній екологічній інспекції у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98 кабінет 410. 

 

З собою, необхідно мати документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти, підтвердження рівня володіння державною мовою.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці