Для державних інспекторів проведено навчання

Спеціалісти сектору правового забезпечення провели навчання для державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Львівської області на тему «Дія природоохоронного законодавства під час воєнного стану». 

Юристи інспекції звернути увагу, що згідно статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» передбачається, що на період введення воєнного стану, як особливого правового режиму, можуть бути введені тимчасові, обумовлені загрозою, обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.

Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб» від 28 лютого 2022 р. № 165 зі змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 9 березня 2022 року № 233, Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», зупинено строки надання адміністративних послуг суб'єктами їх надання та строки видачі дозвільними органами документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні. Після припинення чи скасування воєнного стану на відповідній території України передбачається поновлення зупинених строків.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці