Несанкціоноване сміттєзвалище на території Белзької ОТГ ліквідовано

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проводяться візуальні обстеження за дотримання вимог природоохоронного законодавства за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами (в т.ч. несанкціонованих сміттєзвалищ). На території Белзької ОТГ в с. Заболоття (дорога в сторону с. Перемисловичі, з лівої сторони) виявлено несанкціоноване сміттєзвалище побутових відходів, орієнтовною загальною площею 200 м2 .

На час проведення візуального обстеження власника відходів не встановлено.

Порядок поводження з безхазяйними відходами регламентується статтями 12,20 Закону України «Про відходи» та Постановою Кабінету Міністрів України №1217 від 03.08.1998р.

Інспекція скерувала лист в Белзьку ОТГ для вжиття  заходів щодо ліквідації виявлених несанкціонованих сміттєзвалищ відповідно до повноважень. 

Підрядна організація Белзької ОТГ  КП «Белзжитлокомунсервіс» уклала угоду з БУВР «Західного Бугу та Сяну» для виконання робіт по упорядкуванню території, що знаходиться в с. Заболоття з використанням спеціалізованої техніки, надано підтверджуючі фотоматеріали щодо ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища про що було повідомлено Інспекцію відповідним листом.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці