Інспекція взяла участь у семінарі з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області взяли участь у Всеукраїнському галузевому онлайн-семінарі з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Захід відбувався під девізом «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я», організатор - Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління.

Метою онлайн-семінару стало привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання та громадських організацій до вирішення питань охорони праці, забезпечення реалізації конституційних прав громадян на належні, здорові та безпечні умови праці, надання всебічної підтримки працівникам, потерпілим на виробництві та вшанування пам'яті загиблих. Звісно ж під час військового стану та нападу росії на нашу державу, основою програми заходу стали пов’язані із цим питання, а саме:

·        Запобігання ризиків життєдіяльності в умовах мінної небезпеки;

·        Надзвичайні ситуації для працівників і населення на звільнених від російських окупантів  територіях;

·        Психологічні аспекти у воєнний час.

Колектив Інспекції дякує за організацію семінару, а також цікавий, змістовний і актуальний виклад матеріалу ректору Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександру Бондару та всім лекторам, що долучились до семінару.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці