Інспекцією виявлено та вилучено 16 сіток ставних на водоймах Яворівщини

Під час воєнних дій, які відбуваються на території нашої держави, Державна екологічна інспекція у Львівській області не припиняє проведення посилених заходів щодо недопущення порушень правил рибальства та охорони водних біоресурсів на водних об’єктах. Відтак, з 11 квітня 2022 року на всіх рибогосподарських водних об’єктах Львівської області розпочалась весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів з метою охорони їх природного відтворення під час нересту - природоохоронної акції «Нерест-2022».
Однак, під час проведення рейдових заходів державного нагляду за дотриманням громадянами вимог законодавства на території Яворівського району Львівської області на водоймах поблизу сіл Віжомля та Тарнавиця, під час тралення акваторії водойм, державними інспекторами було виявлено та вилучено сітки ставні, в кількості 16 штук, загальною довжиною близько 1400 м. Порушників правил рибальства на місці події не виявлено.

Принагідно наполегливо просимо дотримуватися встановлених заборон під час нересту. Зберігаймо довкілля, охороняймо природу! Адже бережливе ставлення до природи є нашою спільною справою, обов’язок кожного громадянина і запорукою сталого розвитку нашого краю. Зосередьте свої сили та натхнення на захисті нашої країни!




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці