Інспекцією проводяться перевірки мисливських господарств

Працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Інспекції розпочато планові перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства при веденні мисливського господарства Сокальською районною організацією українського товариства мисливців і рибалок та Червоноградською міською організацією мисливців та рибалок.

В ході проведення перевірок за виявлені порушення – не належне ведення наявної нормативно-технічної та дозвільної документації, які мають  систематичний характер, на голову Червоноградської МО УТМР складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час перевірки також розглядається питання щодо можливих нарахувань шкоди, заподіяної тваринному світу внаслідок виявлених порушень.

Наступним етапом перевірки буде виїзд на територію угіддя із єгерськими обходами з метою визначення повноти здійснення біотехнічних заходів та дотримання вимог охорони середовища перебування мисливських тварин.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці