До уваги суб’єктів господарювання та громадян!

Останнім часом до Державної екологічної інспекції у Львівській області надходить інформація від суб’єктів господарювання та громадян стосовно невідомих осіб, які представляються працівниками Інспекції та вимагають отримання неправомірної вигоди. 

З даного приводу Інспекція зазначає, що правом проводити заходи контролю  з питань дотримання вимог природоохоронного законодавства наділені державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Львівської області та громадські інспектори з охорони довкілля Львівської області за наявності направлення, підписаного керівником Інспекції чи його заступниками, де зазначено прізвище особи, що здійснює нагляд (контроль), дата та час проведення такого заходу та межі території (район, область), які перевіряються. При цьому, особа, яка здійснює заходи контролю повинна пред’явити чинне посвідчення встановленого зразка: посадової особи Державної екологічної інспекції у Львівській області або  громадського інспектора з охорони довкілля Львівські області. Наголошуємо також, що список діючих громадських інспекторів з охорони довкілля Львівської області розміщений на офіційному сайті Інспекції lviv.dei.gov.ua в розділі «Громадські інспектори – Діяльність».

 Зважаючи на вищенаведене, Інспекція наполегливо просить у разі відмови особами, що представились представниками Державної екологічної інспекції у Львівській області пред’явити посвідчення в установленому порядку, невідкладно  інформувати про такі випадки працівників Інспекції за телефоном: (032) 238 73 70 або повідомити про правопорушення за номером «102».

Крім цього, зазначену інформацію можна скерувати у вигляді заяви чи скарги на адресу Державної екологічної інспекції у Львівській області: м. Львів, вул. Стрийська, 98  або e-mail: lviv@dei.gov.ua.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці