На території парку Снопківський виявлено самовільне зайняття двох земельних ділянок

Сьогодні, 26 жовтня 2021року працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області виявлено факт самовільного зайняття земельної ділянки на території ППСПМ місцевого значення «Снопківський» між Кленовою та Центральною алеями, шляхом облаштування траншей на площі 135 кв.м, зняття верхнього шару ґрунту, його складування та залиттям бетону в траншеї на площі 67,5 кв.м. Вказані дії є порушенням вимог правил охорони використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду, земель не за цільовим призначенням та невиконання природоохоронного режиму використання земель. Працівниками поліції було затримано вантажний автомобіль (бетонозмішувач) марки МАН для з’ясування причетних осіб, що вчинили дане провопорушення.


 

Крім цього, державними інспекторами спільно із працівниками ЛКП « Зелений Львів» було обстежено територію ППСПМ місцевого значення «Снопківський», де на ділянці біля заїзду на вулицю Стуса (навпроти «Динамо») виявлено ще один факт самовільного зайняття земельної ділянки шляхом облаштування траншей на площі 22,8 кв.м, зняття верхнього шару ґрунту та його складування.


Для встановлення осіб, в діях яких вбачаються ознаки злочину, що передбачено статтями 197-1, 252 Кримінального кодексу України та статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України, Інспекцією будуть скеровані матеріали перевірки в Управління поліції ГУНП у Львівській області та прокуратуру Львівської області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці