Результати перевірки СТзОВ «Карпати»

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства СТзОВ «Карпати», основний вид діяльності якого – виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини.

Під час проведення перевірки державними інспекторами було виявлено ряд порушень, зокрема: здійснюються викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря без відповідного дозволу; не проведено щорічний виробничий контроль стаціонарних джерел викидів; джерело викиду № 1 не обладнане системою відбору проб; межі зони санітарної охорони І поясу свердловини №1, що винесено на місцевості, не відповідають межам встановленим в паспорті на свердловину; порушуються правила поводження з відходами.

За результатами перевірки складено 10 протоколів, 3 відповідальних посадових осіб СТзОВ «Карпати» притягнуто до адміністративної відповідальності за статтями 53, ч. 1 ст. 78, 82, 91-4 та 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення та видано припис на усунення виявлених порушень, обов’язковий до виконання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці