Інспекція взяла участь у семінарі щодо процедури продажу спеціальних дозволів на користування надрами

Сьогодні, 11 березня працівники Інспекції взяли участь у семінарі щодо процедури продажу спеціальних дозволів на користування надрами через Інтернет, який проводили представники Товарно-сировинної біржі «Галконтакт» (м. Львів) та Товарної біржі «Українська енергетична біржа» (м. Київ) в приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА.

В рамках заходу присутніх було ознайомлено із принципами роботи системи, основними напрямками діяльності та результатами діяльності проекту «Прозорро. Продажі». Доповідачі розповіли також про аукціони з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, які проводяться відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 848 «Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів».

Крім цього, в ході бесіди було обговорено нові ефективні механізми управління та розпорядження об’єктами комунальної та державної власності з використанням ЕТС «Прозорро. Продажі».





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці