Працівники Інспекції провели лекцію-екскурсію для студентів

Сьогодні, 06 березня за участі в.о. начальника Інспекції Василя Стрищака, працівників відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції та сектору правового забезпечення проведено лекцію-екскурсію для студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Після вступного слова Василя Стрищака, який наголосив на основних аспектах діяльності та структури Державної екологічної інспекції у Львівській області, заступник начальника відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції Світлана Джура зробила доповідь стосовно  виконання функцій держави в галузі охорони навколишнього природного середовища на території Львівської області шляхом проведення інструментально-лабораторного контролю вод, ґрунтів та викидів в атмосферу.

Крім цього, в приміщенні актового залу головний спеціаліст сектору правового забезпечення Юрій Якубович розповів студентам про основні аспекти претензійно-позовної роботи Інспекції, як відбувається процес розгляду справ в суді та ознайомив із адмінпрактикою (складання протоколів та винесення постанов державними інспекторами).

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці