Результати проведених заходів у сфері охорони водних біоресурсів на території Сокільницької та Новороздільської територіальних громад

Спеціалістами Інспекції проведено заходи із запобігання та виявлення адміністративних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища, зокрема у сфері охорони водних біоресурсів, на територіях Сокільницької та Новороздільської територіальних громад Львівського району.

Під час проведення заходу на водоймі поблизу села Малечковичі   державними інспекторами виявлено порушення правил любительського рибальства. На порушників складено чотири  адміністративних протоколи за частиною 3 статті 85 КУпАП із накладенням штрафів.

При проведенні заходу на технічній водоймі ПрАТ «Новороздільське ГХП «Сірка» біля с. Берездівці та на водоймі «Барвінок» біля м. Новий Розділ виявлено 3  порушників правил любительського рибальства, яких притягнено до адмінвідповідальності.

Окрім того, державні інспектори провели рейд на водоймах «Чисте», «Мисливське», «Менделеєвське», «Глибоке». Порушень вимог використання водних живих ресурсів на даних об’єктах не виявлено.

Принагідно просимо всіх рибалок бути максимально відповідальними та дотримуватись правил рибальства. За порушення правил любительського рибальства або вилову риби з перевищенням добової норми, передбачено відповідальність у вигляді адміністративного штрафу, а також нарахування збитків за незаконно добуті біоресурси.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці