На підставі звернень громадян перевірено ПрАТ «Компанія Ензим»

    Спеціалістами Державної  екологічної інспекції у Львівській області проведено позаплановий захід державного нагляду (контролю) щодо дотримання ПрАТ «Компанія Ензим» вимог законодавства про охорону атмосферного повітря з питань наведених у зверненнях громадян, які надійшли на адресу Інспекції.

    Під час перевірки встановлено наступне:

- ПрАТ «Компанія Ензим» здійснює викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами на підставі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря;

-  підприємством, відповідно до умов чинного дозволу проводиться виробничий контроль інструментально-лабораторних вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин стаціонарних джерел та ефективності роботи газоочисних установок.

   В ході проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю)  державними інспекторами здійснено відбір проб організованих викидів від стаціонарних джерел ПрАТ «Компанія Ензим». Перевищень дозволених обсягів викидів, які встановлені у дозволі на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, не виявлено.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці