Зробимо Україну чистою разом!

 З 2024 року Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» офіційно оголошений Днем ООН і відзначатиметься щороку 20 вересня. Участь у даному заході  приймає понад 211 країн – близько 90 мільйонів учасників,  основною метою якого є - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, обʼєднання зусиль заради екологічного майбутнього. Сьогодні  день прибирання  проходить під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!»

Організатором  акції  є  Всеукраїнський молодіжний рух «Lets do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Lets Do it World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Державна екологічна інспекція у Львівській області також приєдналася до Всесвітнього дня прибирання, зокрема прибрано сміття, опале сухе листя, гілки дерев та кущів з прибудинкової території по вулиці Стрийській, 98.

Навіть у складних умовах ми повинні дбати про нашу Землю та зберегти наше довкілля для майбутніх поколінь. Тож  об’єднуємо зусилля для екологічного відновлення , формування  екозвичок  та привернення уваги всього світу!!!!

Слава Україні! Героям Слава!




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці