Пам'ятаємо, шануємо, дякуємо

     29 серпня Україна відзначає День пам'яті захисників, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Цей день символізує величезну шану та вдячність тим, хто став на захист нашої країни в найскладніші часи її історії.

    Сьогодні  ми згадуємо тих, хто загинув в Іловайській трагедії, та  десятки тисяч полеглих захисників і захисниць України в сучасній російсько-українській війні з 2014 року. Вони стоять поруч з усіма поколіннями борців за волю і державну самостійність  країни - від воїнів Київської Русі, лицарів Костянтина Острозького, козаків Петра Сагайдачного, Богдана Хмельницького та Івана Мазепи до солдатів Армії Української Народної Республіки та Галицької армії Західноукраїнської Народної Республіки, учасників Антигітлерівської коаліції під час Другої світової війни, бійців Української Повстанської Армії. Це воїнство героїчно здобувало перемоги та віддавало свої життя за українську землю.

    Державна екологічна інспекція у Львівській області висловлює глибоку повагу  до всіх військових, які боролися і продовжують боротися за нашу свободу та майбутнє. Кожен із них став героєм не лише для своїх родин, але й для кожного громадянина нашої країни.

   Цей день нагадує про величезний внесок, зроблений захисниками, та про наш спільний обов'язок - продовжувати справу їхнього життя, зберігаючи мир і добробут на нашій рідній землі.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці