Збирай корки — рятуй життя!

Сьогодні працівники Інспекції спільно із Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОВА передали зібрані пластикові корки благодійному фонду «Сестри Даліли», який за вилучені кошти купить ліки та медобладнання для хворих на легеневу гіпертензію.

Кампанія «Корок життя» стартувала ще у 2015 році і є спільним проєктом Львівського міського благодійного фонду «Сестри Даліли», ГО «Асоціація рідкісних захворювань України – Легенева Гіпертензія», Державної екологічної інспекції у Львівській області та Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Нагадуємо, у Львові і надалі триває безстрокова благодійна акція зі збору пластикових корків від пляшок, йогуртів, ручок, кремів, ліків тощо. Корки передаються на підприємство з переробки вторинної сировини, а отримані кошти перераховуються на рахунок благодійного фонду та повністю спрямовуються на надання людям із легеневою гіпертензією ліків, медичного обладнання або благодійної допомоги за наявності у них потреби у цьому.

Контейнери для збору корків знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.

Закликаємо всіх долучатися до кампанії «Корок життя» та у такий спосіб підтримати людей, які кожного дня потребують дорогого лікування. 






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці