Інспекція здійснила обстеження на підставі звернення з веб-ресурсу ЕкоЗагроза

На підставі електронного звернення, яке надійшло через веб-ресурс ЕкоЗагроза, працівники Інспекції спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели огляд (обстеження) території Самбірської міської ради щодо забруднення атмосферного повітря по вулиці Івана Франка в місті Самборі.

За результатами обстеження державними інспекторами встановлено  господарську діяльність суб’єкта господарювання з переробки неїстівних продуктів тваринного походження, де в технологічному процесі використовується твердопаливний котел. Наявність дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не підтверджено.

Інспекція направила матеріали до Державної екологічної інспекції України для подальшого звернення до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України з метою отримання рішення на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) дотримання вимог природоохоронного законодавства вищезазначеним суб’єктом господарювання у місті Самборі.

Вкотре нагадуємо, що кожен громадянин України, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля у застосунку ЕкоЗагроза https://ecozagroza.gov.ua/.

\


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці