За порушення у парку «Знесіння» оштрафовано громадянина та нараховано збитки

Раніше фахівцями Інспекції було проведено заходи щодо виявлення адміністративних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища на землях Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» та встановлено ряд порушень вимог природоохоронного законодавства.

Виявлені порушення полягали у засміченні та забрудненні земельних ресурсів внаслідок несанкціонованого розміщення (складування) земляних насипів з домішками бою цегли, а також самовільному зайнятті земельної ділянки та порушенні режиму, нормативів і правил використання земель. За вчинені порушення вимог природоохоронного законодавства на громадянина складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 52, ст.ст. 53, 53-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та притягнуто до адмінвідповідальності.

Крім цього, відповідно до Методик спеціалістами Інспекції проведено розрахунок завданої довкіллю шкоди за вищевказані правопорушення та виставлено 4 претензії на добровільне відшкодування завданої довкіллю шкоди на загальну суму 15 295 грн.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці