Інспекція прийняла участь у «Дні відкритих дверей» в НЛТУ України

З метою популяризації та поширення екологічної освіти серед випускників шкіл та коледжів, абітурієнтів та майбутніх студентів перший заступник начальника Інспекції Валерій Вітковський взяв участь у заході «День відкритих дверей», що організовувався Національним лісотехнічним університетом України у місті Львові.

Нагадаємо, Інспекція сприяє у професійній підготовці студентів-екологів Національного лісотехнічного університету України в рамках укладеної угоди про співпрацю, шляхом співпраці у напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних заходів, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

Валерій Вітковської поспілкувався із майбутніми студентами та ознайомив із принципами діяльності Державної екологічної інспекції у Львівській області, можливими перспективами проходження практик, а згодом і працевлаштування в Інспекції, органах державної влади та місцевого самоврядування.

Слід зазначити, що Університет надає якісну освіту та готує фахівців за спеціальностями «Екологічне право» (081) та «Екологія» (101). Зміст програми підготовки фахівців-екологів спрямований на засвоєння навиків та умінь комплексної екологічної і соціально-економічної оцінки кожної з використовуваних екосистем, організації моніторингу й опрацювання таких видів зовнішнього впливу, які відповідають вимогам екологічної безпеки.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці