Інспекція сприятиме у підготовці фахівців-екологів

Договір про співпрацю між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та Державною екологічною інспекцією у Львівській області сьогодні підписав начальник Інспекції Олександр Штепа.

Предметом договору є партнерство сторін на проведення науково-дослідної роботи, підвищення ефективності використання кадрового потенціалу та якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія».

Університет та Інспекція таким чином визначили шляхи для співпраці у напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних заходів, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з метою підвищення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві. Інспекція, своєю чергою, надаватиме можливість проведення стажувань і практики для здобувачів освіти, прийматиме участь у формуванні освітньої програми за спеціальністю 101 «Екологія».

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці