Правопорушника за несанкціоноване розміщення сміття притягнуто до відповідальності

З метою посилення контролю за станом поводження з твердими побутовими відходами на території Львівської області Інспекція скерувала листа Івано-Франківській селищній раді щодо забезпечення ліквідації наявних несанкціонованих сміттєзвалищ на підконтрольній території та посилення контролю за додержанням юридичними та фізичними особами вимог у сфері поводження з побутовими відходами.  

Із виїздом на місце у село Рокитне представниками Івано-Франківської селищної ради було зафіксовано факт порушення п. 20.1.1 Правил благоустрою населеного пункту, а саме: самовільне розміщення твердих побутових та будівельних відходів, грунту у невідведених для цього місцях. В межах наданих повноважень на правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення.

Адміністративною комісією при виконавчому комітеті Івано-Франківської селищної ради, яке відбулося 31.08.2023 року розглянуто матеріали щодо громадянина-порушника та винесено постанову про стягнення з нього штрафу в розмірі 1700 грн, відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці