Інспекція взяла участь у нараді щодо самозаліснених земельних ділянок

Сьогодні, 21 червня 2023 року відбулася нарада щодо обліку та передачі самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок та віднесення земельних ділянок до самозаліснених, в якій взяв участь в.о. начальника Інспекції Роман Конопада.

Під час зустрічі начальник Західного міжрегіонального управління та мисливського господарства Анатолій Дейнека доповів про результати роботи щодо передачі самозаліснених і придатних для створення лісів земельних ділянок державної та комунальної власності та віднесення земельних ділянок до самозаліснених, обговорено проблемні питання  та шляхи їх вирішення.

Представники органів місцевого самоврядування проінформували щодо стану робіт стосовно передачі вищезгаданих земельних ділянок в межах територіальних громад Львівської області.

Начальник головного управління Держгеокадастру у Львівській області виступив з доповіддю про визначення поняття самозаліснені землі та порядок віднесення земельних ділянок сільськогосподарського призначення та земель запасу до самозаліснених земель. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці