Цьогоріч Зелені свята відзначаємо разом з Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища

4-5 червня українці відзначатимуть свята Зіслання Святого Духа та Пресвятої Трійці, які після Христового Різдва і Воскресіння належать до найбільших християнських свят. Зійшовши на апостолів, Святий Дух перетворив їх на учителів світу, які об’єднали народи. У цьому святі народові даровано закон як мудру підказку, щоб знаходити правильний вихід зі складних життєвих ситуацій.

В обставинах війни, коли щодня Україна зазнає ран від вбивчих ракет нашого безумного ворога, як ніколи потребуємо сили й міцності, єдності зі світом, щоб здобути перемогу та відновити нашу Державу.

В народі Трійцю ще називають Зеленими святами. З давній часів ця назва відображає древній культ рослинності. Символічно, що цього року другий день Зелених свят співпадає із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища.

У ці дні щиро віримо, що відродиться все те, що є у наших мріях і думках, що Святий Дух зійде на Україну, відновить красу української землі, її природні багатства. Обов’язково вистоїмо у своїй боротьбі! Збережемо і відновимо все те, до чого торкнулася рука окупанта.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці