Узгоджено проведення спільних заходів з протидії пожежам у природних екосистемах

Сьогодні, 6 квітня, в. о. начальника Інспекції Роман Конопада прийняв участь у нараді з питань організації заходів із протидії пожежам у природних екологічних системах, яка відбулася у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Нараду проведено у режимі відео конференції Державною службою України з надзвичайних ситуацій за участю представників Міндовкілля, Держекоінспекції, Держлісагенства, ДП «Ліси України», Держагенства з управління зоною відчуження, ГУ безпеки військової служби ЗСУ.

Учасники заходу розглянули питання організації заходів із запобігання  пожежам у екосистемах у 2023 році, підготовки державного лісового фонду до пожежонебезпечного періоду , а також про організацію пожежної безпеки під час проведення на військових полігонах навчальних стрільб. Обговорено проблемні питання та напрацьовано пропозиції щодо їх вирішення.

З метою визначення порядку взаємодії та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на території області, підписано спільний наказ Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області та Державної екологічної інспекції у Львівській області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці