Наближаємо перемогу разом

Організували чергове відправлення для наших захисників - цього разу для тих, які відбивають атаки ворога у Донецькому напрямку. Зібрали необхідні медикаменти: протигрибкові засоби, препарати від захворювань щитовидної залози та від високого артеріального тиску, бандажі, пластирі. Усе розділили для двох підрозділів, в одному з яких є наш колега Микола Барабаш.

Днями ми уже відправили для Миколи Миколайовича та його побратимів комплект шин до автомобіля. Адже для виконання бойових завдань наявність справного транспортного засобу є вкрай важливою, а під час ворожих обстрілів техніка швидко виходить з ладу.

Хочемо відзначити, що формуванням допомоги стало можливим завдяки старанням сім’ї Годованюк. Вже не вперше відгукуються на наше прохання, за лічені дні організовують пошук і придбання необхідного. Здається, що для них немає неможливого. Знаючи, що серед наших колег (теперішніх і колишніх співробітників, або ж з інших областей) є ті, котрі стоять на варті безпеки наших життів, вони часто самі телефонують, щоб з’ясувати які є потреби у військових, і пропонують свою допомогу. Приємно, що у такий спосіб можемо почути наших захисників. Важливо, що є люди, які не втомлюються допомагати.

Війна триває. І торкнулася вона кожного українця, і кожен з нас може допомогти. Завдяки згуртованості звичайних українців, бізнесу та громадських організацій вони продовжують запеклу боротьбу з ворогом і відчувають, що не одні на полі бою.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці