Інспекція оголошує підбір персоналу на посаду заступника начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів на період дії воєнного стану

Державна екологічна інспекція у Львівській області оголошує підбір персоналу на посаду заступника начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів – старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області  на період дії воєнного стану.

Посадові обов’язки: здійснює державний нагляд (контроль) за додержанням територіальними органами центральних органів виконавчої влади, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства, а також юридичними особами - нерезидентами вимог законодавства щодо земельних ресурсів, іншу обов’язки, згідно посадової інструкції.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 7100 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу”;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів” (із змінами)

Кваліфікаційні вимоги:

 Освіта вища ступеня не нижче магістра спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше двох років.

Претендентів, для проведення співбесіди чекаємо з 13  по 20 липня  2022 року 10.00 год до 12.00 год у Державній екологічній інспекції у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98 кабінет 410. 

 

З собою, необхідно мати документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти, підтвердження рівня володіння державною мовою.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці