Працівники Інспекції продовжують виявляти факти спалювання сухої рослинності

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено контроль за порушенням вимог природоохоронного законодавства на території Солонківської ОТГ Львівського району Львівської області відповідно до «Плану спільних заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства щодо недопущення та попередження спалювання сухої рослинності або її залишків на території Львівської області в період 2022-2023 років».

Проведеним контролем були охоплені наступні населені пункти Солонківської ОТГ: Солонка, Жирівка, Милятичі, Товщів, Кугаїв, Вовків, Загір’я, Липники та Ков’ярі.

Під час виїзду на територію села Милятичі державними інспекторами було встановлено факт спалювання сухої рослинності та побутових відходів, за дані порушення складено 2 протоколи про адміністративне порушення за ч. 1 статті 77-1 та статтею 82.

Також, на території населеного пункту Товщів Інспекцією встановлено факт спалювання сухої рослинності та її залишків та сухих гілок, за дане порушення також складено адмінпротокол за ч. 1 статті 77-1.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці