На території Славської селищної ради виявлено несанкціонований скид нечистот

При здійсненні державного (нагляду) контролю за додержанням природоохоронного законодавства на території Славської селищної ради працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області спільно із громадським інспектором з охорони довкілля було виявлено пластикову трубу по вулиці Устияновича, що веде у придорожну канаву вздовж дороги загального користування. Слід зазначити, що на момент проведення держконтролю відбувався скид каналізаційних стоків з подальшим потраплянням у річку Славка.

Крім цього, було виявлено виведену пластикову трубу по вулиці Шевченка, що викладена бетонними лотками та переходить у земляну придорожну канаву. У період затяжних опадів з даної придорожної канави через дорожнє покриття по схилу відбувається потрапляння каналізаційних стоків у річку Опір.           Працівниками відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції було відібрано проби води у місцях потрапляння стоків.

Під час обстеження по вулиці Волошина в північному напрямку біля будівлі очисних споруд працівниками Інспекції було виявлено також витік рідких нечистот на грунт. Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю відібрано проби грунтів для визначення вмісту забруднюючих речовин.

За результатами проведених лабораторних досліджень винних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці