Сьогодні по вул. Луцькій у м. Львові смертельно поранилася самка лосиці

03-06-2019

        Працівниками Державної екологічної інспекції  у Львівській області проведено обстеження місця загибелі самки лося,  що мали місце  сьогодні зранку 3 червня   2019 року на вулиці Луцькій, 23 у місті  Львові.

        В ході опитування місцевих мешканців та власників домоволодіння № 23 встановлено, що близько 7 години самка лося європейського, яка з не встановлених причин перебувала на вул. Луцькій (через раптовий гавкіт сусідської собаки) намагалася перескочити металевий паркан домогосподарства № 23 при цьому черевною частиною завісилась на арматурні гостряки, якими облаштований  паркан та смертельно поранилась намагаючись злізти з нього. Внаслідок чого було пошкоджено внутрішні органи черевної порожнини та спричинило в подальшому загибель тварин.






На місці події прибули також інспектори ДПП Управління патрульної поліції у Львівській області. Про загибель тварини було повідомлено Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області та Управління екології та природних ресурсів м. Львова. Силами ЛКП «Зелений Львів» труп тварини було вивезено на утилізацію.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці