Начальник Інспекції Роман Дасюк прийняв участь у V Форумі місцевого розвитку

Упродовж двох днів – 2-3 вересня 2021 року у Трускавці триватиме V Форум місцевого розвитку. Участь у відкритті Форуму прийняв начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області - Роман Дасюк.

Учасники дискутуватимуть про розвиток громад, співпрацю в Карпатському регіоні та українсько-польське транскордонне співробітництво.

Серед питань, які обговорюватимуться в рамках пленарних дискусій – перспективи розвитку гірських та вугільних територій, сталий розвиток туризму в природно-заповідних територіях, безпека та охорона довкілля.

V Форум місцевого розвитку – це можливість отримати практичну інформацію, яка дозволить оцінити можливості і ресурси кожної території, щоб надалі ефективно ними розпоряджатися.

На заході присутні перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський, народні депутати України, іноземні делегації, представники місцевих рад з різних регіонів України. Міжнародні партнери, іноземні гості з Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини ділитимуться досвідом проведення реформ та втілення ефективних управлінських практик у державах Центрально-Східної Європи.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці