Екологи відвідали компанію «Галичина-Захід»

         Начальник Інспекції Микола Маланич спільно із директором Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Русланом Гречаником, головою Комісії екології та природних ресурсів громадської ради при Львівській облдержадміністрації Стеллою Мамаєвою, заступником голови громадської ради при Львівській облдержадміністрації Лідією Бойчишин та членом комісії екології Лесею Довганик з робочим візитом відвідали ТОВ «Галичина-Захід».
            Група ознайомилась з діяльністю компанії, її викликами, проблемами та планами на майбутнє. Особливу увагу у ТОВ «Галичина-Захід» приділили такому екологічному проекту, як будівництво біогазового устаткування, яке дозволить мінімізувати негативний вплив на довкілля навколишніх сіл, зокрема на безпосереднього сусіда господарства – села Кавсько.

        Група екологів рекомендували компанії «Галичина-Захід» звернути більше уваги на потреби громад, що відповідає політиці та діяльності установи та домовились про співпрацю у сфері зменшення негативного впливу на довкілля від діяльність підприємства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці