Результати планової перевірки ТзОВ «Ферріт»

  Державною екологічною інспекцією у Львівській області при здійсненні планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ТзОВ «Ферріт» було виявлено, що підприємство порушує  вимоги законодавства у сфері оцінки впливу на довкілля, а саме: здійснює промислову розробку Голобутівського родовища мінеральних природних столових вод із свердловин №№ 2-ре, 1-ре (резервна) на південно-східній околиці села Голобутів Стрийського району Львівської області, без висновку з оцінки впливу на довкілля (висновку державної екологічної експертизи).

     Дані дії є порушенням статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля». На керівника підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ч. І статті 91-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.    

    Матеріали перевірки скеровано в Стрийський міськрайонний суд Львівської області, оскільки, відповідно до статті 221 Кодексу України про адміністративні правопорушення справи про адміністративні правопорушення передбачені ст. 91-5 розглядають судді районних, районних у містах, міських чи міськрайонних судів.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці