Відбулася акредитація освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» у ЛНАУ

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в Львівському національному аграрному університеті відбулося проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» за першим рівнем вищої освіти.

У роботі експертної групи взяли перший заступник начальник Інспекції Роман Конопада та начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Інспекції Анатолій Мандій.

        Варто зазначити, що проведення акредитаційної експертизи освітньої програми відбулося із використанням технічних засобів відеозв’язку, а узгоджена програма «онлайн-візиту» фіксувалася в інформаційній системі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і є частиною матеріалів акредитаційної справи.
В режимі відеоконференцій впродовж трьох днів учасники експертної групи провели зустрічі з керівництвом університету, науково-педагогічними працівниками, із здобувачами вищої освіти, випускниками та зовнішніми стейкхолдерами. Також в режимі онлайвізиту відбулася відкрита зустріч та здійснено ознайомлення з матеріальною базою та документами установи.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці