Інспекція закликає не шкодити довкіллю

  22 жовтня представники Інспекції поспілкувалися з працівниками Комунального підприємства «Моє місто» на території Судовишнянської міської ради Мостиського району на тему недопущення спалювання залишків сухої природної рослинності,  побутових та інших відходів.

Про негативні наслідки для навколишнього природного середовища та здоров’я людей внаслідок випалювання сухої рослинності та спалювання  побутових та інших відходів розповіли учасникам заходу Василь Ярошик - начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами та Оксана Довган - головний спеціаліст відділу інструментально-лабораторного контролю. Про відповідальність,  яка передбачена законодавством за вчинення таких дій, повідомила Ольга Шведа - головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів.

Спеціалісти Інспекції розповсюдили серед учасників заходу друковані матеріали із тематичними закликами: «Збережи своє життя, бережи природу від  пожеж, скажи підпалам - НІ!», «Підпал сухої трави призводить до згубних наслідків!», «НЕ підпалюй! НЕ вбивай життя!».

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці