Державних інспекторів не допустили до проведення перевірки КП «Стрийводоканал»

       Відповідно до виданих приписів на усунення виявлених порушень природоохоронного законодавства Державною екологічною інспекцією у Львівській області здійснюються відповідні позапланові перевірки суб’єктів господарювання. Зазначені заходи працівники Інспекції проводять із врахуванням усіх застережень та рекомендацій, які стосуються небезпеки поширення Covid-19.

            19 жовтня 2020 року державним інспекторам адміністрацією Комунального підприємства «Стрийводоканал» було відмовлено у можливості провести позапланову перевірку. Слід зауважити, що предметом позапланової перевірки були питання виконання вимог попередньо виданого припису щодо припинення скидів у річку Стрий наднормативно забруднених стоків та відбору проб ґрунтів у селі Добряни на місці потрапляння стоків поза каналізаційно-насосною станцією водоканалу міста Стрий відповідно до скарг жителів села.

         Інспекцією будуть вжиті усі необхідні заходи в межах діючого законодавства для проведення заходів державного нагляду (контролю) підприємства – забруднювача довкілля.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці